Tilføje stickers til dine billeder

Tilføj sjove stickers når du tager billeder af venner, familie eller selfier. Du kan tilføje stickers til både billeder og videoer.
  1. Startskærmen skal du trykke på kameraikonet for at åbne programmet Kamera.
  2. Skift til tilstanden Foto, Selfie-billede, Video eller Selfie-video. Se Vælge en optagetilstand for detaljer.
  3. Tryk på Sticker icon for at åbne sticker-menuen.
  4. Tryk på den sticker, du vil bruge.
  5. Du lukker for sticker-menuen ved at swipe ned på menuen eller trykke på skærmen Kamerasøger.

Du åbner for sticker-menuen igen ved at swipe op på menuen eller trykke på Sticker menu icon.

6. Når du er færdig, trykker du på Camera shutter button for at tage et billede eller på Video record button for at optage en video med den valgte sticker. Eller du kan blot klemme på de nedre sider af telefonen.
    Bemærk: Maksimal varighed er 20 sek., når du optager video med en animeret sticker.