Optager video i 3D Audio eller med lyd i høj opløsning

Optag videoer, herunder selfie-videoer, med 3D Audio eller lyd i høj opløsning.
Vigtigt: Dette bør du vide om lyd i høj opløsning:
  • Lyd i høj opløsning er kun tilgængelig, når videokvaliteten er sat til HD (720p) eller højere.
  • Du kan ikke sætte på pause, når du optager video med denne type lyd.
  • Videoer med denne type lyd gemmes i MKV-format (Matroska video).
  1. Startskærmen skal du trykke på kameraikonet for at åbne programmet Kamera.
  2. Skift til Video eller Selfie-video-tilstand. Se Vælge en optagetilstand.
  3. Gør et af følgende:
    • I Video-tilstand trykker du på Sonic Zoom icon . Tryk herefter på Hi-res audio button for at skifte til lyd i høj opløsning eller tryk på 3D audio button for at vælge 3D Audio.
    • I Selfie-video-tilstand vælges 3D Audio som standard. Tryk på 3D audio button > Hi-res audio button for at skifte til lyd i høj opløsning.
    Bemærk: Hvis du vælger 3D audio button, kan du optage i 3D Audio uden at anvende Sonic Zoom. For at optage vha. Sonic Zoom, se Sådan optager du video med Sonic Zoom.
  4. Når du er klar til at optage, skal du trykke på Video record button. Når du optager vha. 3D Audio, skal du passe på ikke at dække for mikrofonerne, når du holder telefonen.
  5. Ændre fokus på et andet motiv eller område ved blot at trykke på det i kamerasøgeren. Du kan også ændre eksponeringen, når du har trykket, ved at trække op og ned på skærmen.
  6. Tryk på Pause recording button for at sætte optagelsen på pause, og tryk dernæst på Resume recording button for at genoptage.
  7. Stop optagelsen ved at trykke på Stop recording button.
    Tip: Videoer optaget i 3D Audio er markeret med 3D audio button i Google Billeder. Brug øretelefoner, når du afspiller videoen, for at få fornøjelse af den fantastiske lyd.

Tage et billede, mens du optager en video -VideoPic

1. Startskærmen skal du trykke på kameraikonet for at åbne programmet Kamera.
  2. Skift til Video eller Selfie-video-tilstand. Se Vælge en optagetilstand for detaljer.
  3. Tryk på Video record button for at begynde optagelsen.
  4. Mens du optager, skal du trykke på Camera shutter button, når du vil tage et billede.
  5. Tryk på Stop recording button for at standse optagelsen.