Hvordan afspiller jeg YouTube videoer i fuldt 18:9 billedformat på HTC U12+‍?

Sørg for, at du har YouTube programversion 12.44 eller nyere installeret på telefonen.
  • Under afspilning af en video i YouTube-programmet spreder du to fingre for at udvide videoen til 18:9 billedformat.
  • Saml to fingre for at ændre videoens billedformat tilbage til det oprindelige.
Bemærk: Selvom du udvider videoen til 18:9, ændrer det ikke størrelsen, så den passer til skærmens størrelse. Undertekster kan vises afkortede, hvis de er for tæt på bunden af videoen.