Motion Launch fungerer ikke. Hvad skal jeg gøre?

I Indstillinger > Skærm og fingerbevægelser trykker du på Motion Launch fingerbevægelser eller Avanceret > Motion Launch fingerbevægelser og sikrer dig, at du har valgt den ønskede Motion Launch indstilling.

Hvis Motion Launch allerede er slået til, men telefonen stadig ikke reagerer på dine fingerbevægelser, kan du se de mulige årsager nedenfor.

• Telefonen var ikke i bevægelse inden fingerbevægelsen. Sørg for at løfte telefonen, inden du bruger fingerbevægelserne.
  • Smart-skærm skal først vises. Når du tager telefonen op, skal du vente på, at Smart-skærm vises, før du foretager Motion Launch fingerbevægelsen.
  • Længden af bevægelsen var for kort. Glid hen over hele skærmen.
  • Da du gled for at låse telefonen op, gled du ikke fra den nederste halvdel af skærmen.
  • Du kan have dækket for sensoren, da du holdte telefonen. Du kan se hvor sensoren sidder på telefonen i brugervejledningen eller Sådan gør du.
  • Du berører muligvis telefonen for længe efter glidet. Slip din finger, når telefonen vibrerer.