Hvorfor kan jeg ikke vække eller låse op for telefonen med mit fingeraftryk?

Hvis telefonen ikke vækkes eller låser op, når du sætter fingeren på fingeraftryksscanneren, skal du kontrollere følgende:
  • Under Indstillinger > Fingeraftryksscanner, skal du sørge for at Vågn op-skærm er valgt, hvis du blot vil vække telefonen fra dvaletilstand.
  • Sørg for, at sensoren ikke er dækket til, når du holder telefonen. Du kan se, hvor sensoren sidder, i brugervejledningen.
  • Sørg for din finger ikke er våd, for tør eller beskidt.
  • Du må ikke bære handsker, når du bruger fingeraftryksscanneren.
  • Hold fingeren på fingeraftryksscanneren i mindst 2 sekunder, så den kan genkende dit fingeraftryk.
  • Hvis du ikke har brugt fingeraftryksscanneren til at låse telefonen op i de sidste 72 timer, skal du bruge en af indstillingerne for låsning af skærmlås — skærmlås, adgangskode eller mønster — for at låse op for telefonen.
  • Hvis du logger ind på en ExchangeActiveSync-konto med sikkerhedspolitikker, der kun tillader brug af skærmlås — som fx pinkode som skærmlås, adgangskode eller mønster — kan du muligvis ikke bruge fingeraftryksscanneren til at låse op for telefonen.

Tjek med din Exchange Server-administrator, hvis Exchange ActiveSync sikkerhedspolitikker kan tillade brug af fingeraftryksscanneren til at låse op for telefonen.