Hvorfor løber mit batteri tør så hurtigt?

For at forstå telefonens strømforbrug er det vigtigt at vide, hvad der bruger strøm.
  • Tjek batteriets brugsoversigt for at se, hvilke programmer og systemtjenester, der bruger batteri. Her vises den estimerede procentdel af den forbrugte strøm, programmet eller tjenesten har brugt.
  • Det kan hjælpe med at forbedre batteriets levetid at opdatere programmer og systemsoftwaren, da du derved sikrer dig, at du har installeret de nyeste performanceopdateringer. Opdater alle installerede programmer i Google Play Butik og søg efter de nyeste opdateringer på telefonen.
  • Hvis problemet startede for nyligt, kan det muligvis hjælpe at afinstallere programmer, der blev installeret kort før problemet opstod. Nogle programmer er ikke optimeret mht. batteriforbrug så godt som andre, og det kan påvirke batterilevetiden.

Gør følgende, afhængig af telefonenmodellen:

• Gå til Indstillinger > Programmer og meddelelser. Tryk på Se alle for at vise programlisten.
    • Gå til Indstillinger > Programmer.

Tryk på det program, der blev installeret kort før problemet med batteriforbrug begyndte, og tryk så på Afinstaller.