Hvordan finder og sletter jeg min telefon med Find min enhed?

Du kan bruge Find min enhed til at finde din telefon under følgende omstændigheder:
  • Funktioner til at finde, låse og slette aktiveres i Indstillinger > Google > Sikkerhed > Find min enhed.

I tidligere Androidversioner aktiveres Find Min enhed i Indstillinger > Sikkerhed > Enhedsadministratorer.

• Din forsvundne eller stjålne telefon er stadig tilsluttet internettet, logget på fin Google-konto og har placeringstjenesterne slået til.

Sådan bruger du Find min enhed:

1. Du kan gå til www.google.com/android/find med din computers webbrowser og logge på samme Google-konto, som bruges på din telefon.

Find min enhed viser dig oplysninger om telefonens placering, når den registreres.

2. Gør et af følgende:
    • Klik på Afspil lyd for at få telefonen til at ringe, så du kan høre den, hvis du bare har forlagt den.
    • Hvis det er første gang, du bruger Find min enhed, kan du klikke på Konfigurer sikker & slet for at konfigurere fjernstyret låsning og sletning af din telefon.
    • Klik på Sikr enhed for at låse telefonen og logge ud af din Google-konto.
    • Klik på Slet enhed, hvis du vil slette alt på telefonen.
      Bemærk: Fjernbetjent sletning vil fabriksnulstille for at slette alle data fra telefonhukommelsen inkl. programmer, programdata og indstillinger. Ikke alle data — herunder personlige oplysninger — slettes dog permanent. Du vil ikke kunne fjernstyre telefonen, hvis du gør dette.