Hvad kan jeg gøre, hvis min telefon ikke vil tænde?

Hvis du ikke kan tænde for telefonen, skal du tjekke, at der er strøm på batteriet.
  • Sæt telefonen til opladeren i mindst 5-10 minutter for at oplade batteriet.

Sørg for at du bruger en original oplader og kabel fra HTC, og tjek stikkontakten for at sikre, at opladeren modtager strøm. Det er bedst at oplade fra en stikkontakt i stedet for en USB-forbindelse ved fejlfinding ifm- strømproblemer.

• Meddelelseslysdioden lyser normalt op, mens telefonen oplades. Hvis batteriet er næsten tomt, kan det tage op til 2 minutter for at meddelelseslysdioden ændrer sig.
  • Hvis meddelelseslysdioden blinker, er batteriet måske for tomt til at kunne tænde. Vent indtil lyset lyser konstant.

Når du har konstateret, at telefonen oplader, kan du prøve at tænde for den ved at holde TÆND/SLUK nede i 10-15 sekunder.

Hvis telefonen stadig ikke tænder, kan du tvinge den til at genstarte ved at holde nogle bestemte hardwareknapper nede. Se Hvordan genstarter jeg telefonen ved hjælp af hardwareknapperne? for detaljer.

Bemærk: Nogle telefonmodeller har muligvis ikke en meddelelseslysdiode.