Hvorfor vil min telefon ikke låse, selv når jeg har oprettet en adgangskode til skærmlåsen?

Hvis du har konfigureret en pinkode, adgangskode eller fingeraftryksscanner til skærmlåsen — hvis telefonen har sådan én — og telefonen stadig ikke kan låses, har du muligvis fået slået Smart Lås til, så den altid låser op automatisk, når der er tilsluttet en enhed, du har tillid til, som fx et Bluetooth-headset.
  • Slå Bluetooth fra, eller fjern Bluetooth enheden fra listen over betroede enheder i Smartlåsfunktionen.
  • Eller slå Smartlåsfunktionen fra.
Du kan læse mere i afsnittet Hvad er Smart Lås, og hvordan bruger jeg det?.