Kan jeg dele mediefiler til og fra andre telefoner med Wi-Fi Direct?

Hvis du vil dele mediefiler fra andre telefoner til din HTC telefon eller mellem 2 HTC-telefoner, ka du downloade HTC værktøj til overførsel fra Google Play Butik. Dette værktøj bruger Wi-Fi Direct til at overføre data, såsom beskeder og billeder fra din nuværende telefon.

For yderligere oplysninger om, hvordan du bruger HTC værktøj til overførsel henvises til Overføre indhold fra en Android-telefon.

Hvis du vil dele mediefiler fra din HTC-telefon til andre Android telefoner med Wi-Fi Direct, du kan downloade et program fra en tredjepart, som kan gøre dette.