Ser billederne uskarpe ud? Her er nogle tips

Hvis du synes, at nogle af dine billeder ser lidt uskarpe ud, kan du prøve disse tips.
  • Hold telefonen, så fingrene ikke blokerer kameraets objektiver og flash.
  • Sørg for at kameraets objektiver og flash er rene og uden fingeraftryk. Tør dem evt. rene med en blød, ren mikrofiberklud.
  • Når du tager billeder, kan du fokusere på dit motiv ved at trykke på det på skærmen.
  • Pas på ikke at bevæge kameraet, når du tager et billede, især i svagt lys. Hold telefonen i ro, så kameraet ikke bevæger sig, når du tager RAW-billeder i Pro-tilstand eller RAW-kamera.