Hvorfor fungerer min egen digitale 3,5 mm hovedtelefonadapter ikke på HTC-telefonen?

Vi anbefaler på det kraftigste at du bruger HTC USB-C Digital til 3,5 mm Lydjack-adapteren. Denne adapter følger med visse telefonmodeller eller den kan købes separat på HTC's websted.

Før du bruger adapteren, bør du opdatere HTC adapterværktøjssæt til lyd-jackstik på telefonen til den nyeste version fra Google Play Butik. Når du har opdateret værktøjssættet, sætter du adapteren i med 3,5 mm headsettet til din telefon. Værktøjssættet vil søge efter den nyeste firmwareopdatering til adapteren, og det vil give dig instruktioner i, hvordan du eventuelt opdaterer den.