Hvordan adskiller USB Type-C-stikket sig fra microUSB-stikket på min gamle telefon?

Den største forskel er, at det er ligegyldigt, hvordan du vender USB Type-C, når du sætter den i USB/oplader-porten i telefonen.

Skal jeg nødvendigvis bruge det medfølgende USB Type-C-kabel, eller kan jeg bruge et tredjepartskabel?

HTC anbefaler, at du bruger det USB-kabel, der fulgte med din telefon, for at du kan opnå optimal ydeevne og kompatibilitet. Selvom tredjepartskabler muligvis vil fungere, kan der være variationer i den leverede i strømstyrke, og dette kan medføre forringet ydeevne eller andre strømrelaterede problemer. Hvis du beslutter dig for at købe et USB-kabel andetsteds, bør du se efter logoet for USB-IF-certifikat. Besøg http://www.usb.org/kcompliance/view for at se, om dit USB-kabel har en USB-IF-certificering.

Kan jeg bruge en microUSB til USB Type-C-adapter, så jeg kan bruge mine eksisterende USB-kabler?

På samme måde som ved tredjeparts USB-kabler afhænger dette af kvaliteten af din adapter. Sådanne adaptere vil teknisk set fungere, men du vil muligvis opleve en forringelse i opladningshastigheden, og der kan desuden ske beskadigelse af din enhed, dit kabel eller din oplader. HTC hverken tilbyder til godkender særlige mærker af USB-adaptere.