Hvordan tester jeg lyd, skærm og andre af telefonens dele?

Der findes et diagnostisk værktøj i Telefon-programmet, der kan bruges til at udføre forskellige typer af hardwaretest som fx lydtest, som tjekker både mikrofon og højttaler, test af baggrundslys mm.

1. Genstart i Sikker tilstand:
    • Android 7 og nyere: Hold knappen TÆND/SLUK nede og hold så Sluk nede, indtil telefonen genstarter.
    • Android 6: Hold knappen TÆND/SLUK nede og hold så Sluk nede, indtil Genstart i sikker tilstand vises. Tryk på OK.
  2. Når telefonen genstarter, åbner du Telefon-programmet og taster *#*#3424#*#*.
  3. Tryk på Accepter, hvis du bliver bedt om det.
  4. Vælg én eller flere test, du vil udføre, og tryk så på Kør.
  5. Følg instruktionerne for at teste højttalere og mikrofon.
  6. Genstart telefonen for at forlade Sikker tilstand.