Hvordan genstarter jeg telefonen ved hjælp af hardwareknapperne?

1. Prøve at holde en af disse knapkombinationer nede:
    • På telefoner med trykfølsomme knapper som fx HTC U12+ holder du TÆND/SLUK nede, indtil telefonen vibrerer, hvorefter du slipper med fingeren.
    • Hold LYDSTYRKE NED og TÆND/SLUK nede på samme tid. Slip knapperne, når telefonen vibrerer.
    • Hold LYDSTYRKE OP og TÆND/SLUK nede på samme tid indtil telefonen genstarter.
    • Hold LYDSTYRKE OP, LYDSTYRKE NED og TÆND/SLUK nede på samme tid i op til 2 minutter.
  2. På nogle telefoner kan nogle af disse kombinationer starte telefonen i skærmen Bootloader eller Downloadtilstand. Brug LYDSTYRKE-knapperne til at navigere mellem valgmulighederne, og tryk så på TÆND/SLUK for at vælge.

Vælg Genstart. På ældre telefonmodeller skal du muligvis først vælge Fastboot og derefter vælge Genstart.

Bemærk: Pas på ikke at vælge de andre funktioner på opstartskærmen. Gør du det, kan det ugyldiggøre din garanti eller bricke telefonen, dvs. gøre den ubrugelig.