Hvordan bruger jeg min yndlingssang eller -musik som min ringetone?

1. Kopier den musikfil, du vil bruge som ringetone, til din telefon. Se Hvordan kopierer jeg filer mellem min telefon og computer? for detaljer.
  2. Gå til Indstillinger.
  3. Afhængig af telefonens Android version kan du gøre følgende:
    • Tryk på Lyd.
    • Tryk på Lyd og meddelelse.
  4. Tryk på Ringetone.

I dual SIM-modeller skal du trykke på SIM 1 ringetone eller SIM 2 ringetone.

5. Tryk på .
  6. Tryk på Musik, og vælg derefter den musikfil, du har kopieret til din telefon.
  7. Tryk på OK, og tryk derefter på Anvend.