Hvordan tilføjer jeg min operatørs adgangspunkts navn til min telefon?

De fleste HTC-telefoner kan registrere, hvilken mobiludbyder du bruger, på grundlag af dit SIM-kort, og derefter bruge det forhåndsindstillede adgangspunktnavn (APN) til at oprette forbindelse til din mobiludbyders datanetværk. Du kan tilføje et nyt adgangspunkt (APN), når du roamer, eller hvis du har problemer med at oprette en dataforbindelse.
Vigtigt: Nogle mobiludbydere tillader dig muligvis ikke at skifte det forhåndsdefinerede APN eller at tilføje nye APN'er.
  1. Gør et af følgende:
    • Gå til Indstillinger > Netværk og internet > Databrug.
    • Gå til Indstillinger > Mere > Dataforbrug.
  2. Hvis dataforbindelsen er slået fra, skal du trykke på Til/Fra ved siden af Mobildata for at slå den til.
  3. Tryk på > Indstillinger for mobilt netværk.
  4. Tryk på Navne på adgangspunkt.
    Bemærk: Hvis din telefon har 2 SIM-kortstik, skal du først vælge et kort og dernæst trykke på Navne på adgangspunkt.
  5. På skærmen APN'er trykker du på og indtaster APN-indstillingerne.
  6. Tryk på > Gem og vælg så det nye APN på skærmen APN'er.