Hvorfor kan jeg ikke låse op for telefonen med mit ansigt?

Hvis du allerede har konfigureret Ansigtslås, men telefonen vil ikke låse op, kan du tjekke følgende:
  • Sørg for at frontkameraet ikke er tildækket med beskyttelsesomslaget.
  • Sørg for at du er på låseskærmen og ikke på Smart-skærm, når du prøver at låse op for telefonen med Ansigtslås.
  • Flyt dig til et sted med god belysning.
  • Tag solbriller eller andre ting, der tildækker dine øjne, af.
  • Tjek om Ansigtslås blev deaktiveret, fordi du har aktiveret et enhedsadministratorprogram som fx ExchangeActiveSync sikkerhedspolitikker, efter du har logget på din ExchangeActiveSync-e-mailkonto.
  • For yderligere beskyttelse tillader Ansigtslås op til 5 mislykkede forsøg. Hvis du overskrider dette, skal du bruge en af låseskærmindstillinger — pinkode som skærmlås, adgangskode eller mønster — for at låse op for telefonen.
  • Hvis du ikke har brugt Ansigtslås til at låse op for telefonen i de sidste 72 timer, skal du bruge en af indstillingerne for låseskærm for at låse op for telefonen.
  • Ansigtslås kan muligvis ikke genkende dig, hvis du har små ansigtsændringer, fx som følge af overskægsvækst, solbrænding eller kirurgi. Gå til Indstillinger > Ansigtslås for at registrere dine ansigtsdata igen.