Kan jeg ændre systemets skrifttype og størrelse på min telefon?

Du kan bruge HTC Temaer til at vælge, downloade og anvende en typografi på din telefon.
  1. Hold på Startskærmen og tryk så på Tema eller på Skift tema.
  2. Log på din foretrukne konto for at gennemse de tilgængelige skrifttyper i Temaer-butikken.
  3. Tryk på Drawer button for at åbne sidemenuen. Under Butik trykker du på Skrifttyper.
  4. Rul gennem listen over tilgængelige skrifttyper, tryk på en skrifttype for at se den og tryk på Download.
  5. Tryk på Anvend for at skifte systemets skrifttype.
  6. Åbn et program eller gå til Indstillinger for at se de anvendte ændringer.
  7. Hvis du vil ændre skriftstørrelsen, går du til Indstillinger og trykker på Personaliser > Skriftstørrelse.