HTC Desire 12s‎

< < Menu

Arbeta med två program samtidigt

Viktigt: Vissa program kanske inte stödjer denna funktion.
  1. Öppna det första programmet som du vill använda och tryck sedan och håll ner . En skärmavgränsare visas på skärmen.
  2. Gör ett av följande:
    • Om programmet du vill använda finns i listan över senaste program trycker du på det för att göra det till det andra aktiva programmet.
    • Tryck på och öppna sedan programmet som du vill använda som andra aktiva program.
För att stänga av delad skärm drar du i handtaget på skärmavgränsaren till den övre eller nedre kanten av skärmen.