HTC Desire 12s‎

< < Menu

Använda Snabbinställningar

I panelen Snabbinställningar kan du enkelt slå på eller stänga av inställningar som t.ex. Wi‍-Fi och Bluetooth.
  1. Dra nedåt från skärmens överkant för att öppna meddelandepanelen.

Precis under statusfältet visas det korta snabbinställningsfältet.

2. För att se hela panelen för snabbinställningar, gör något av följande:
    • På låsskärmen svep neråt en gång från övre delen av skärmen.
    • På alla andra skärmar sveper du neråt en gång med två fingrar eller sveper två gånger med ett finger från statusfältet.
    • När det korta snabbinställningsfältet öppnas trycker du på
  3. Svep åt vänster eller höger för att se fler plattor.
  4. För att slå på eller stänga av en inställning, tryck bara på dess ruta.

Anpassa Snabbinställningar

Du kan ta bort, byta eller ordna om rutorna i Snabbinställningar.
  1. Svep nedåt med två fingrar från den övre delen av skärmen för att öppna Snabbinställningar.
    Image illustrating swiping down with two fingers on the screen.
  2. Tryck på och gör ett av följande:
    • Tryck och håll nere en platta och dra den sedan till önskad position.
    • Tryck och håll nere en platta och dra den sedan under avsnittet Dra för att lägga till plattor för att dölja den från panelen Snabbinställningar.
    • Under avsnittet Dra för att lägga till plattor dra en platta för att visa den i panelen Snabbinställningar.
  3. Tryck på .
Obs!: Det finns en gräns för hur många plattor som kan visas i den första panelen på Snabbinställningar. Du kan behöva svepa åt vänster på panelen Snabbinställningar för att se fler plattor för Snabbinställningar.