HTC Desire 12s‎

< < Menu

Avinstallera ett program

Om du inte längre behöver ett program som du har hämtat och installerat kan du avinstallera det.
Viktigt: De flesta av de förinstallerade programmen kan inte avinstalleras.
Från skärmen Program, tryck och håll ner på det program som du vill ta bort, och dra den sedan till Avinstallera.
Obs!: Om du har köpt ett program i Play Store kan du avinstallera det för en återbetalning inom en begränsad tid. Läs mer om återbetalningspolicyn för betalda program i hjälpavsnittet för Google Play Store.
Relaterade guider