HTC Desire 12s‎

< < Menu

Ta ett foto

1. På Startsidan tryck på kameraikonen för att öppna programmet Kamera.
  2. Rikta kameran mot det du vill fotografera. Du kan trycka på skärmen för att byta fokus till ett annat motiv.
  3. När du är redo att ta fotot trycker du på .

Använda HDR

När du tar porträtt mot en ljusstark bakgrund, använd HDR för att ta klara bilder av motivet. HDR framhäver detaljerna i både högdagrar och skuggor, t.o.m. i högkontrastbelysning.
Viktigt: HDR fungerar bäst när motivet är stilla. Kameran tar tre bilder med olika exponeringsnivåer och kombinerar dem till en förbättrad bild.
  1. På Startsidan tryck på kameraikonen för att öppna programmet Kamera.
  2. Välj om du vill använda huvudkameran eller främre kameran för att ta bilder. Se Välja ett bildtagningsläge för detaljer.
  3. Se till att markeras. Om inte, tryck på för att ändra det.
  4. När du är redo att ta fotot trycker du på .