HTC Desire 12s‎

< < Menu

Ta ett panoramafoto

Ta en bredare bild av ett landskap i ett svep.
Viktigt: Vissa kamerafunktioner och fotoinställningar är inte tillgängliga när du är i panoramaläge.
  1. På Startsidan tryck på kameraikonen för att öppna programmet Kamera.
  2. Växla till Panorama-läge. Se Välja ett bildtagningsläge för detaljer.
  3. När du är redo att ta bilden, tryck på .
  4. Panorera åt vänster eller höger i liggande eller stående läge. Håll telefonen så stadigt som du kan för att automatiskt ta bilder.

Du kan även trycka på för att när som helst avbryta fotograferingen.

Kameran syr ihop bildrutorna till ett enda foto.