HTC Desire 12s‎

< < Menu

Programvaru- och programuppdateringar

Ladda ner och installera programuppdateringar för senaste prestandaförbättringar, buggfixar och säkerhetsförbättringar. HTC Desire 12s kan söka efter uppdateringar och meddela dig när det finns en ny uppdatering.

Vissa programuppdateringar finns hos HTC eller din mobiloperatör och du kommer att få meddelanden på din telefon när det finns nya uppdateringar. Eller så kan du installera programuppdateringar från Google Play Store. Vissa HTC-appar som inte är förladdade i vissa telefoner kan också laddas ned från Google Play Store.

Obs!: Informationen i den här handboken kanske inte är helt uppdaterad om det finns nyare programvaru- eller appuppdateringar tillgängliga.

Kontrollera din version av systemprogramvaran

Innan du installerar en systemprogramuppdatering kan du kolla först vilken Android-version du har på telefonen.
  1. Startskärm svep uppåt, hitta och tryck sedan på Inställningar.
  2. Tryck på System > Om telefonen.
  3. Kontrollera under Android-version.

Söka efter uppdateringar manuellt

Obs!: Slå på mobildata eller anslut HTC Desire 12s till ett Wi‍-Fi nätverk innan du letar efter uppdateringar.
  1. Startskärm svep uppåt, hitta och tryck sedan på Inställningar.
  2. Tryck på System > Om telefonen > Systemuppdateringar.
  3. Tryck på Sök nu.
Relaterade guider