HTC Desire 12s‎

< < Menu

Dela din telefons Internetanslutning med USB-delning

Finns det ingen Internetanslutning tillgänglig för datorn? Inga problem. Använd HTC Desire 12s dataanslutning för att ansluta till Internet.
Viktigt:
  • Du kan behöva lägga till USB-delning till ditt abonnemang, vilket kan innebära extra kostnader. Kontakta din tjänsteleverantör för detaljer.
  • Kontrollera att mobildata är påslaget.
  1. Anslut HTC Desire 12s till datorn med den medföljande micro USB-kabeln.
  2. Startskärm svep uppåt, hitta och tryck sedan på Inställningar.
  3. Tryck på Nätverk och internet > Trådlös surfzon och internetdelning > USB-delning.
  4. Tryck på USB-internetdelning På/av-knappen för att slå på den.