HTC Desire 12s‎

< < Menu

Ställa in programlänkar

Om det finns mer än ett program som kan öppnas när du trycker på en länk — t.ex. ett delat inlägg eller medie-länk — kan du bli tillfrågad att välja det program som du vill använda.
När du tillfrågas efter att du har tryckt på en länk, välj ett program och tryck sedan på Alltid för att ställa in programmet som standard program.

Du kan också gå till Inställningar för att se hur programlänkar har konfigurerats för olika program och ändra dem.

1. Startskärm svep uppåt, hitta och tryck sedan på Inställningar.
  2. Tryck på Appar och aviseringar.
  3. Tryck på Avancerat > Standardprogram > Länköppning.
  4. Tryck på programmet som du vill konfigurera och sedan på Öppna länkar som stöds.
  5. Välj Öppna i det här programmet för att alltid öppna programmet utan att tillfrågas när du trycker på en länk.

Du kan också välja om du alltid vill tillfrågas att välja programmet eller aldrig använda programmet för att öppna länkar.