HTC Desire 12s‎

< < Menu

Starta om HTC Desire 12s (Mjuk omstart)

Om HTC Desire 12s kör långsammare än normalt, slutar svara på kommandon eller har en app som inte fungerar korrekt, kan du försöka med att starta om telefonen och se om det löser problemet.

1. Om skärmen är avstängd trycker du på STRÖM-knappen för att slå på den igen.
  2. Tryck på och håll in STRÖM-knappen och tryck sedan på Starta om.

Svarar inte HTC Desire 12s?

Om HTC Desire 12s inte svarar när du trycker på skärmen eller knapparna kan du ändå starta om den.
Tryck och håll nere STRÖM-knappen tills telefonen startar om och släpp sedan knappen.
Tips: Du kan behöva trycka och hålla nere knappen i cirka 12 sekunder innan telefonen vibrerar.