HTC Desire 12s‎

< < Menu

Ta emot filer med Bluetooth

HTC Desire 12s låter dig ta emot olika sorters filer via Bluetooth, inklusive bilder, kontaktinfo och dokument, t.ex. pdf-filer.
Viktigt: Se enhetens dokumentation för anvisningar om att skicka information via Bluetooth.
  1. Slå på Bluetooth.

Se Slå på eller stänga av Bluetooth.

2. På den sändande enheten skickar du en eller flera filer till HTC Desire 12s.
  3. Om tillfrågad, acceptera förfrågan om parkoppling på HTC Desire 12s och den sändande enheten. Du kan också uppmanas att ange samma lösenord eller bekräfta det automatiskt genererade lösenordet på båda enheterna.

Du får då en Bluetooth-begäran om auktorisering.

4. Tryck på Koppla.
  5. När HTC Desire 12s får ett meddelande om filöverföring för du fingret nedåt på Meddelandepanelen, trycker på det inkommande filmeddelandet och trycker sedan på Acceptera.
  6. Ett meddelande visas när en fil överförts. Öppna Meddelandepanelen genom att föra fingret över den, och tryck sedan på det relevanta meddelandet.
  7. Tryck på en mottagen fil för att se den.