HTC Desire 12s‎

< < Menu

Ringa ett samtal

Du kan antingen ringa ett nummer direkt eller ringa snabbsamtal från dina favoriter eller samtalshistorik.
  1. Startsidan tryck på telefonikonen för att öppna programmet Telefon.
  2. Gör ett av följande:
    • Om du vill ringa ett nummer trycker du på . Ange telefonnumret eller de första bokstäverna i kontaktens namn för att se matchande kontakter.
    • Om du vill ringa en sparad kontakt trycker du på .
    • Om du vill ringa en kontakt från samtalshistoriken trycker du på .
    • Om du vill ringa en kontakt som du har angett som favorit trycker du på .
  3. Tryck på den kontakt som du vill ringa eller tryck på .
    Obs!: Om telefonnumret har en anknytning, tryck på efter anslutning till huvudledningen och ring sedan anknytningsnumret.
  4. Tryck på namnet som motsvarar det kort du vill använda.

Ringa ett samtal med din röst

Ring en kontakt handsfree med hjälp av rösten.
  1. Startsidan tryck på telefonikonen för att öppna programmet Telefon.
  2. Tryck på .
  3. Säg namnet på den kontakt som du vill ringa. Säg t.ex. "‍Ring [personens namn i telefonboken]."‍
  4. Tryck på kontaktens namn och välj sedan vilket kort som ska användas för att ringa samtalet.

Ringa ett nummer i ett meddelande

När du tar emot ett textmeddelande som innehåller ett telefonnummer kan du bara trycka på numret för att ringa det.