HTC Desire 12s‎

< < Menu

Sätta i nano-SIM-kortet och microSD-korten

Obs!:
  • Använd endast ett standard nano-SIM-kort. Ett modifierat kort som är tjockare än standard nano-SIM-kortet kommer inte att passa ordentligt i facket och kan skada kortplatsen.
  • microSD-kortet är ett tillbehör som säljs separat.
  1. Håll telefonen med framsidan uppåt.
  2. För in spetsen på fackborttagningsverktyget som medföljde telefonen — eller ett litet böjt pappersgem — i fackborttagningshål.

När du sätter in ett utmatningsverktyg i fackets utmatningshål för att ta bort kortfacket, hindra inte facket för att undvika skador på kortplatsens utmatningsmekanism.

Illustration warning not to press the tray when inserting the eject tool.
  3. Tryck in spetsen i hålet tills facket öppnas och dra sedan ut facket.
  4. Gör följande för att placera nano-SIM-kortet och microSD-korten i kortfacket:

Placera två nano-SIM-kort i SIM 1- och SIM 2-kortshållare med guldkontakterna vända nedåt. Se till att rikta in de avskurna hörnen i skårorna på hållarna.

Både SIM 1- och SIM 2-korten kan vara 4G LTE-kort. För att få reda på hur du ställer in önskat kort för din mobila dataanslutning, se Hantera dina nano-SIM-kort med dubbla nätverkshanteraren .

När du behöver använda ett microSD-kort, ta ut ditt andra nano-SIM-kort och placera sedan microSD-kortet i SIM 2/SD-korthållaren. Du kan inte sätta in både det andra nano-SIM-kortet och microSD-kortet samtidigt.

5. När du sätter tillbaka facket se till att det är vänt uppåt så att korten inte ramlar ut. Med den yttre korthållaren mellan fingrarna skjut stadigt in facket hela vägen in i öppningen.
  6. Se till att kortplatsen är helt isatt och inte sticker ut från facket.
Följ samma procedur ovan för att mata ut facket och ta bort dina kort. Innan du matar ut facket, se till att du tar bort microSD-kortet först. Se Montera bort minneskortet.