HTC Desire 12s‎

< < Menu

Fingeravtrycksläsare

Du kan snabbt väcka och låsa upp HTC Desire 12s med hjälp av ditt fingeravtryck. Du kan lägga till upp till 5 fingeravtryck.

Vid inställning och användning av fingeravtrycksläsaren, följ dessa tips:

• Se till att fingret och fingeravtrycksläsaren är torra och rena.
  • Använd hela fingerdynan, inklusive sidorna och toppen.
  • När du registrerar ditt fingeravtryck, rör skannern tills den vibrerar.
  • Fingeravtrycksläsaren har en läsbarhet på 360°, du kan röra skannern med ett registrerat finger i valfri vinkel för att slå på skärmen eller låsa upp HTC Desire 12s.
Obs!: Du kanske inte kan ställa in fingeravtrycksläsare för att låsa upp HTC Desire 12s om du har loggat in på ett ActiveSyncExchange-konto som kräver att du ställa in ett annat skärmlåsalternativ (såsom lösenord). Kolla med din Exchange Server-administratör om ditt ActiveSyncExchange-konto stöder fingeravtrycksläsaren.

Lägga till en fingeravtryck första gången

1. Från Startskärm svep uppåt och tryck sedan på Inställningar > Säkerhet och plats.
  2. Tryck på Fingeravtryck > Nästa.

Om du inte redan har ställt in ett skärmlås blir du ombedd att konfigurera det. Se

Ställa in ett skärmlås.

3. Tryck på fingeravtrycksläsaren eller på Nästa.
  4. Placera fingret eller tummen på fingeravtrycksläsaren för att börja skanna.
  5. Rör skannern upprepade gånger tills fingeravtrycket har registrerats. Du får bäst resultat om du håller fingret åt samma håll när du rör skannern.
  6. När du har registrerat ditt fingeravtryck, tryck på Klart.
Nu kan du använda ditt fingeravtryck för att väcka och låsa upp HTC Desire 12s.
Varning: Du måste ange ditt backup mönster, PIN-kod eller lösenord för låsskärmen om skannern inte känner igen ditt fingeravtryck efter fem försök.

Lägga till, ta bort eller redigera fingeravtryck

1. Från Startskärm svep uppåt och tryck sedan på Inställningar > Säkerhet och plats.
  2. Tryck på Fingeravtryck.
  3. Ange ditt mönster, PIN-kod eller lösenord.
  4. Gör något av följande:
    • Tryck på Lägg till fingeravtryck att lägga till ett annat fingeravtryck.
    • Tryck på ett registrerat fingeravtryck för att byta namn.
    • Tryck på bredvid ett registrerat fingeravtryck för att radera det.