HTC Desire 12s‎

< < Menu

Ansluta till VPN

Lägg till virtuella privata nätverk (VPNs) så att du kan ansluta och komma åt resurser i ett lokalt nätverk, t.ex. ditt företagsnätverk eller hemnätverk.

Innan du kan ansluta HTC Desire 12s till ditt lokala nätverk, kan du bli ombedd att:
  • Installera säkerhetscertifikat.
  • Ange dina inloggningsuppgifter.
  • Ladda ner och installera en obligatorisk VPN-program, om du ansluter till ett skyddat företagsnätverk. Kontakta din nätverksadministratör för detaljer.

Dessutom måste HTC Desire 12s först upprätta en Wi‍-Fi- eller dataanslutning innan du kan starta en VPN-anslutning.

Lägga till en VPN-anslutning

Viktigt: Du måste först skapa en PIN-kod, lösenord eller mönster för skärmlåset innan du kan använda uppgiftslagret och ställa in VPN.
  1. Startskärm svep uppåt, hitta och tryck sedan på Inställningar.
  2. Tryck på Nätverk och internet > VPN och sedan på .
  3. Ange VPN-inställningarna och konfigurera dem enligt den säkerhetsinformation som nätverksadministratören gav dig.
  4. Tryck på Spara.

Ansluta till ett VPN

1. Startskärm svep uppåt, hitta och tryck sedan på Inställningar.
  2. Tryck på Nätverk och internet > VPN.
  3. Tryck på det VPN som du vill ansluta till.
  4. Ange inloggningsuppgifterna och tryck sedan på Anslut. När du är ansluten visas VPN-anslutningsikonen i meddelandefältet på statusfältet.
För att koppla från en VPN-anslutning, tryck på VPN-anslutningen och sedan på Koppla från.
Sedan kan du öppna webbläsaren för att komma åt resurser som t.ex. företagsnätverkets intranät.