HTC Desire 12s‎

< < Menu

Samtalshistorik

Använd samtalshistorik för att kontrollera missade samtal, uppringda nummer och mottagna samtal.

1. Startsidan tryck på telefonikonen för att öppna programmet Telefon.
  2. Svep för att visa fliken .
  3. Gör ett av följande:
    • Tryck på till höger om namnet eller numret som du ska ringa.
    • Tryck och hålla in på ett namn eller nummer i listan för att visa alternativmenyn.

Lägga till ett nytt telefonnummer bland dina kontakter från samtalshistorik

1. På fliken trycker du på till vänster om det nya telefonnumret.
  2. Tryck på .
  3. Tryck på Skapa ny kontakt eller tryck på en kontakt i listan för att spara numret till den kontakten.

Radera listan samtalshistorik

1. På fliken tryck på > Samtalshistorik.
  2. För att rensa hela listan trycker du på > Rensa samtalshistorik.
  3. Tryck på OK.
Tips: För att rensa enskilda objekt, gå till fliken tryck på kontaktens namn eller nummer som du vill radera och tryck sedan på > .