HTC Desire 12s‎

< < Menu

Kontrollera batterianvändning

Se hur systemet och programmen använder batteriet och hur mycket ström som går åt.
  1. Startskärm svep uppåt, hitta och tryck sedan på Inställningar.
  2. Tryck på Batteri.
  3. Tryck på > Visa full enhetsanvändning eller Visa programanvändning och därefter på ett objekt för att se hur det använder batteriet.
  4. Om du ser avsnittet Hantera batterianvändning medan du tittar på batterianvändningsinformationen, kan du trycka på alternativet under det för att justera inställningar som påverkar batterianvändningen.
Ett annat sätt för att kontrollera batterianvändning för varje app är att gå till Inställningar > Program och aviseringar. Tryck sedan på Se alla... för att visa programlistan. Tryck på det program som du vill kontrollera och sedan på Batteri.
Relaterade guider