HTC Desire 12s‎

< < Menu

Laddar batteriet

Du bör ladda batteriet innan du slår på och använder HTC Desire 12s, rekommenderas det att du laddar batteriet.
Viktigt:
  • Om batteriet är helt urladdat kan du behöva ladda HTC Desire 12s i flera minuter innan du slår på den.
  • Använd HTC:s nätadapter och micro USB kabel för att ladda batteriet. När batterinivån är låg, kom ihåg att använda strömadaptern för att ladda telefonen, inte USB-kabeln till datorn.
  1. Anslut micro USB-kabelns minsta kontakt till telefonens micro USB-ingång.
  2. Anslut den andra änden av micro USB-kabeln till strömadaptern.
  3. Koppla in strömadaptern till ett eluttag för att börja ladda batteriet.
  4. När du har laddat klart, kopplar du först bort USB-kabeln från telefonen. Håll i den del av nätadaptern som ligger nära USB-porten när du kopplar bort adaptern från uttaget.
Obs!:
  • Undvik att ladda batteriet i varma miljöer. Som en säkerhetsåtgärd kan batteriet stoppa laddningen för att undvika överhettning.
  • När du använder batteriintensiva program som spel- eller videostreamingprogram medan du laddar batteriet, kan telefonen bli varmare. Det är helt normalt.
  • Det rekommenderas starkt att koppla bort nätadaptern från eluttaget när den inte används.