HTC Desire 12s‎

< < Menu

Kamerans grunder

Ta bilder, videor och selfies med kameran.
På Startsidan tryck på kameraikonen för att öppna programmet Kamera.

Zooma

Innan du tar en bild eller video, svep med två fingrar isär för att zooma in eller ihop för att zooma ut på skärmen Sökare. Du kan även zooma in och ut som du vill under inspelningen.

Välja ett bildtagningsläge

Växla till det bildtagningsläge som ska användas för att ta bilder eller videoklipp.
  1. På Startsidan tryck på kameraikonen för att öppna programmet Kamera.
  2. På Sökarskärmen kan du:
    • Tryck på för att växla till främre kameran för att ta en bild-/video-selfie eller tryck på för att växla tillbaka till huvudkameran.
    • Tryck på eller för att snabbt växla mellan Foto och Video-lägena.
    • Tryck på för att växla till Panorama-läge.

Slå på eller stänga av kamerablixten

Tryck på blixtikonen för att välja blixtinställning.

När du använder eller , ställer kameran in på ett intelligent sätt den mest passande blixtstyrkan för ditt foto.

När du har bytt till främre kameran kan du också trycka på blixtikonen för att slå på eller stänga av blixten.

Ställa in fotokvalitet och storlek

1. Växla till läget Foto eller Selfie-foto. Se Välja ett bildtagningsläge för detaljer.
  2. Tryck på .
  3. Tryck på Bildstorlek för att välja en fotoupplösning.

Välja ett scenläge

Välj ett scenläge som bäst passar ljusförhållandena, landskapet eller typer av motiv du fotograferar.
  1. På Startsidan tryck på kameraikonen för att öppna programmet Kamera.
  2. Välj om du vill använda huvudkameran eller främre kameran för att ta bilder. Se Välja ett bildtagningsläge för detaljer.
  3. Tryck på och välj sedan ett läge som Natt, Sport eller något annat läge som passar dina behov.