HTC Desire 12s‎

< < Menu

Tilldela en PIN till ett nano-SIM-kort

Du kan hjälpa till att skydda nano-SIM-kortet genom att tilldela en PIN-kod (Personal Identification Number).
Viktigt: Försäkra dig om att du har standard-PIN-koden från din mobiloperatör innan du fortsätter.
  1. Från Startskärm svep uppåt och tryck sedan på Inställningar > Säkerhet och plats.
  2. Tryck på Lås för SIM-kort.
  3. Byt till fliken på kortet som du vill tilldela en ny PIN-kod till.
  4. Tryck på knappen Lås SIM-kortPå/av, ange standard PIN-kod för kortet och tryck sedan på OK.
  5. Du kan ändra kortets PIN-kod genom att trycka på Ändra SIM-kortets PIN-kod.

Återställa ett nano-SIM-kort som har låsts ut

Om du anger fel PIN-kod fler gånger än det maximalt tillåtna antalet försök kommer kortet att "‍PUK-spärras"‍.

För att komma åt HTC Desire 12s igen krävs en PUK-kod. Kontakta din mobiloperatör för koden.

1. Ange PUK-koden på uppringningsskärmen i Telefon och tryck sedan på Nästa.
  2. Ange en ny PIN-kod och tryck på Nästa.
  3. Ange den nya PIN-koden igen och tryck på OK.
Relaterade guider