HTC Desire 12s‎

< < Menu

Varför laddas mitt batteri ur så snabbt?

Att förstå telefonens strömförbrukning är viktig för att förstå vad som orsakar att den laddas ur.
  • Kontrollera informationen om batterianvändning för att se vilka program och systemtjänster som använder batteriet. Denna information visar den beräknade procentandelen av batteriet som programmet eller tjänsten har använt.
  • Uppdatering av program och systemprogram kan hjälpa till att förbättra batteriets livslängd genom att se till att de senaste förbättringarna av prestandan installeras. Uppdatera alla installerade program i Google Play Store och kolla efter de senaste uppdateringarna på din telefon.
  • Om problemet uppstod nyligen kan det hjälpa att avinstallera program som har installerats precis innan problemet började. Vissa program är inte optimerade för batterianvändning lika bra som andra, och kan påverka batteriets livslängd.

Gå till Inställningar > Program och meddelanden. Tryck sedan på Se alla... för att visa programlistan. Välj ett program som installerades kort innan problem med batteriet som laddas ur började. Tryck på Avinstallera.