HTC Desire 12s‎

< < Menu

Vad borde jag göra innan jag uppdaterar telefonens programvara?

Innan du laddar ner och installerar en ny programuppdatering på telefonen, se till att telefonen är klar för uppdateringen genom att utföra stegen nedan.
  • Säkerhetskopiera data och filer som du vill behålla.
  • Gå till Inställningar och kontrollera om telefonen har tillräckligt med minne.
  • Tryck på System > Utvecklaralternativ > Minne.
  • Ladda telefonen till mer än 50 %.
  • Anslut till internet med hjälp av en stabil mobildata- eller Wi‍-Fi-anslutning.
Om du vill veta hur du kommer åt Utvecklaralternativ, se Hur aktiverar jag utvecklarens alternativ? .