HTC Desire 12s‎

< < Menu

Hur kontrollerar jag hur mycket minne min telefon har och hur mycket minne som används?

Beroende på din telefonmodell, tryck på System > Utvecklaralternativ > Minne i Inställningar för att se hur mycket minne som är tillgängligt och hur telefonens minne används.

Du kan även ta reda på hur enskilda program använder minnet.

1. Tryck på Minne som används av program att ta reda på minnesanvändningen för program.
  2. Tryck på nuvarande längd och välj sedan den tidsperiod du vill se.
  3. Tryck på > Sortera efter max användning att se den högsta minnesanvändningen för program på listan.
  4. Tryck på namnet på ett program för att se detaljer om dess minnesanvändning.
Om du vill veta hur du kommer åt Utvecklaralternativ, se Hur aktiverar jag utvecklarens alternativ? .