HTC Desire 12s‎

< < Menu

På vilket sätt sparar Doze-läget batteritiden?

Från och med Android 6 Marshmallow hjälper Doze-läget att spara batteritid genom att försätta telefonen i ett djupt viloläge när du inte använder den under en längre tid. När telefonen inte laddas är skärmen avstängd och telefonen har inte rört sig under en viss — som under natten — går den automatiskt i Doze-läge.
Medan den är i Doze-läge:
  • Wi‍-Fi-skannar kommer inte utföras även om din Wi‍-Fi-anslutning är aktiverad.
  • Program kommer inte att ha åtkomst till nätverket.
  • Bakgrundsaktiviteter såsom synkronisering och uppladdning kommer att pausas och ställas i kö tills telefonen går ur Doze-läget.

Men om telefonen har slumrat under mycket lång tid kommer den att utföra de fördröjda aktiviteterna med jämna mellanrum under en kort tid och återgå till Doze-läget.

• Du får fortfarande ta emot telefonsamtal, SMS- och MMS-meddelanden.
Obs!:
  • Meddelanden skickas inte från telefonen i Doze-läge. Du kommer att få meddelanden efter att något av ovanstående inträffar och telefonen går ut ur Doze-läget.
  • Om du använder ett annat program för MMS, kan du inte ta emot MMS-meddelanden när telefonen är i Doze-läget. Du kan använda inställningen Batterioptimering för att stänga av batterioptimeringen för ditt program. Se användarhandboken eller guiderna för mer information om den här inställningen.