HTC Desire 12s‎

< < Menu

Hur startar jag om telefonen med maskinvaruknapparna?

Försök att hålla nere en av dessa knappkombinationer:

• Håll samtidigt ner knapparna VOLYM NER och STRÖM. Släpp knapparna när telefonen vibrerar.
  • Håll samtidigt nere knapparna VOLYM UPP och STRÖM tills telefonen startas om.
  • Håll samtidigt ner knapparna VOLYM UPP, VOLYM NER och STRÖM i upp till 2 minuter.
På vissa telefoner kan en del av dessa kombinationer slå på telefonen i skärmen Starthanterare eller Nedladdningsläge. När en lista med alternativ visas, använd VOLYM knapparna för att navigera i listan och tryck sedan på STRÖM för att välja ett alternativ.
  • Om du ser Starta om navigera dit och välj det.
  • Om du ser Snabboot navigera dit och välj det. Välj sedan Starta om.
Obs!: Se till att du inte väljer andra alternativ på skärmen starthanterare. Detta kan upphäva garantin eller göra telefonen oanvändbar.