HTC Desire 12s‎

< < Menu

Hur kommer jag förbi Google-inloggningsskärmen efter att ha återställt telefonen?

För telefoner med Android 5 Lollipop eller högre kan Enhetsskydd aktiveras. Detta innebär att efter en fabriksåterställning så måste du logga in med samma Google-konto som var inloggat på telefonen. Alla Google-konton som var inloggade på telefonen före fabriksåterställningen låter dig komma förbi identitetsverifikationssteget.

Om du har glömt ditt lösenord för Google-kontot, använd datorns webbläsare och gå till www.google.com/accounts/recovery för att återställa lösenordet först.

Om du känner till inloggningsuppgifterna till ditt Google-konto, men kan fortfarande inte komma förbi identitetsverifikationsskärmen bör du kontrollera om telefonen är på en aktiv internetanslutning.

För att ansluta till Wi‍-Fi, tryck på TILLBAKA-knappen tills Wi‍-Fi-anslutningen visas. Anslut till ett Wi‍-Fi-nätverk och gå sedan vidare till Google-kontoverifikationsskärmen och ange dina uppgifter.
Obs!: Vissa Wi‍-Fi-nätverk särskilt allmänna Wi‍-Fi-nätverk som tillhandahålls av hotell och andra företag, kräver ytterligare inloggning via en webbläsare som inte kan nås förrän telefonen är upplåst. Om det aktuella Wi‍-Fi-nätverket kräver inloggning via webbläsare, anslut till ett annat nätverk för att låsa upp telefonen.