Kontaktliste

I Kontakter-appen vises alle kontakter du har lagret på Google-kontoen din. Bruk Kontakter-appen til å kommunisere enkelt med menneskene som betyr noe for deg.
  1. startskjermbildet sveiper du opp, søker etter og klikker på Kontakter-appen.
    Screen showing your phonebook with all your contacts listed.
  2. Her er noen ting du kan gjøre:
    • Legg til en ny kontakt. Se Legge til en ny kontakt.
    • Slett en kontakt ved å klikke på .
    • Sjekk samspillhistorikken med kontaktene dine.
    • Gruppere kontakter ved hjelp av etiketter. Se Gruppere kontakter i etiketter.
    • Søk etter kontaktene dine ved å klikke på øverst på skjermen.
Hvis du vil sortere kontaktene etter fornavn eller etternavn, klikker du på > Innstillinger > Sorter etter.
Relaterte fremgangsmåter