Arbeide med to apper samtidig

Viktig: Noen apper vil kanskje ikke støtte denne funksjonen.
  1. Åpne den første appen du vil bruke, og trykk på og hold . En skillelinje vil vises på skjermen.
  2. Gjør ett av følgende:
    • Hvis du vil bruke en app som står på listen over nylig brukte apper, klikker du på den for å gjøre den til den andre aktive appen.
    • Trykk på , og åpne appen du vil bruke som den andre aktive appen.
Hvis du vil slå av delt skjerm-visning, drar du håndtaket på skillelinjen til øvre eller nedre kant av skjermen.