Bruke hurtiginnstillinger

I Hurtiginnstillinger-panelet kan du enkelt slå innstillinger som Wi-Fi og Bluetooth av eller på.
  1. Dra fingeren nedover fra toppen av skjermen for å åpne varslingspanelet.

Rett under statuslinjen vil du se den korte Hurtiginnstillinger-linjen.

2. Hvis du vil se hele Hurtiginnstillinger-panelet, gjør du et av følgende:
    • På den låste skjermen sveiper du ned en gang fra toppen av skjermen.
    • På et hvilket som helst annet skjermbilde sveiper du ned én gang med to fingre eller ned to ganger med én finger fra statuslinjen.
    • Med den korte Hurtiginnstillinger-linjen åpnet klikker du på
  3. Sveip til venstre eller høyre for å se flere fliser.
  4. Når du skal slå en innstilling av eller på, klikker du på bare på flisen.

Tilpasse Hurtiginnstillinger

Du kan fjerne, erstatte eller flytte flisene i Hurtiginnstillinger.
  1. Sveip nedover med to fingre fra toppen av skjermen å åpne Hurtiginnstillinger.
    Image illustrating swiping down with two fingers on the screen.
  2. Klikk på og gjør ett av følgende:
    • Trykk på og hold en flis, og dra den til ønsket posisjon.
    • Trykk på og hold en flis, og dra den ned under seksjonen Dra for å legge til fliser for å skjule den fra Hurtiginnstillinger-panelet.
    • I seksjonen Dra for å legge til fliser drar du en flis opp for å vise den i Hurtiginnstillinger-panelet.
  3. Trykk på .
Merk: Det finnes en grense for antall fliser som kan vises i første panel i Hurtiginnstillinger. Du må kanskje sveipe til venstre i Hurtiginnstillinger-panelet for å vise flere Hurtiginnstillinger-fliser.