Demontere minnekortet

Når du må fjerne lagringskortet mens HTC Desire 12s er på, må du først demontere lagringskortet for å forhindre at du skader eller ødelegger filene på kortet.
Viktig: Hvis minnekortet brukes som internt lagringsområde og det finnes apper som ble flyttet til kortet, kan du ikke åpne disse appene etter at du har demontert kortet.
  1. startskjermbildet sveiper du opp, søker etter og klikker på Innstillinger > Lagring.
  2. Gjør ett av følgende:
    • Hvis lagringskortet ditt vises under Bærbar lagring, klikker du på .
    • Hvis lagringskortet vises under Lagring på enheten, klikker du først på kortnavnet og deretter på > Løs ut.