Typer lagringsplass

Fra og med Android 6.0 har det være enkelte endringer om hvordan og hvor nedlastede apper og tilknyttede data kan lagres.

Telefonens lagringsområde

Dette er det interne lagringsområdet som inneholder Android-systemet, forhåndsinstallert apper, e-post, tekstmeldinger og bufrede data fra appene. Du kan også installere nedlastede apper og fange bilder, videoer og skjermbilder på dette lagringsområdet.

Minnekort

Bruk lagringskortet som et eksternt lagringsområde for å lagre og få tilgang til mediene og andre filer på HTC Desire 12s eller Android-telefonen, eller sett det opp som en utvidelse av det interne lagringsområdet. See Bør jeg bruke lagringskortet som eksternt eller internt lagringsområde?.

USB-lagring

Du kan plugge inn en ekstern USB-lagringsenhet som for eksempel en USB-flashstasjon eller en SD-kortleser. Du trenger en spesialkabel for å koble sammen HTC Desire 12s og en USB-lagringsenhet.