Slå av den låste skjermen

Vil du helst slippe å låse opp telefonen hver gang du vekker den? Du kan slå av den låste skjermen i Innstillinger.
Viktig: Det anbefales at du har en skjermlås for å hjelpe deg å sikre telefonen mot uønsket tilgang.
  1. startskjermbildet sveiper du opp og klikker på Innstillinger > Sikkerhet og posisjon.
  2. Under Enhetssikkerhet klikker du på Skjermlås.
  3. Angi eller bekreft den låste skjermen, og klikk på Ingen > Ja, fjern.

Hvis du vil slå på den låste skjermen igjen, klikker du på Skjermlås på nytt for å angi en.